Мъри Стоилов: Разпаднахме се тази седмица с тези травми


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Разпаднахме се тази седмица с тези травми

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов очаквано не остана особено доволен след ремито с Ботев Враца. Ето какво обяви Мъри в ефира на Диема:

"Не сме доволни от резултата, имам забележки и към началото на мача. Започнахме неорганизирани. Мачът беше двуостър в първите 20 минути, не можахме да стартираме мача както трябва. След второто полувреме имахме преимущество на терена и върху топката. За съжаление не си вкарахме положенията", започна Мъри.

"Да търсим причини – трябва да търсим увереността ни. Още първото полувреме имахме 3-4 идеални ситуации да подадем по-точно. Бари пропусна на празна врата. Трябва да се работи и да търсим по-голяма увереност пред завършващия удар. Не можем да кажем нищо за Миланов, не му е приятна травмата. До няколко дни ще стане ясно. Напуснаха ни двама от най-опитните играчи – Драган и Миланов, но ще трябва да се оправяме и без тях", продължи Стоилов.

"Разпаднахме се тази седмица, травми. То се видя и първите 20-30 минути. След това отборът се събра и показа добро ниво, но чак през второто полувреме. Доволен съм, когато има повече мачове и това ще е добре. Надявам се да подобряваме и показваме добри игри. Имаме контузени, които трябва да се възстановят. Важно е отборът да подобрява представянето си. Аз определям кой да изпълни и вината е изцяло моя, че състезателят е изпуснал дузпа. Не търся причина в него, но смятам, че моето решение е грешно с оглед, че е пропуснал и първия мач между двата отбора", завърши Станимир Стоилов.

81