Дани Моралес: Спечелихме си точка, по-добре от нула


FUTBOL-TV

Дани Моралес: Спечелихме си точка, по-добре от нула

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана доволен от спечелената точка срещу Левски. Двата тима не успяха да си отбележат попадение и пропуснаха по една дузпа, за да завършат при нулево реми.

"Както казах и преди - гледаме да вземем точка или три точки. По-добре е, отколкото нула. Момчетата се раздадоха. Трудът на момчетата и късметът ни покриха. Ботев Враца показа, че има потенциал. Разбира се, че Левски създаде повече положения от нас, но ако гледаме реално, имаме две-три чисти ситуации, а и дузпа. Можеше по-добре да развием ситуациите. Тръгваме си доволни с една точка от "Георги Аспарухов“.

"Стамен Белчев е работил с млади и много добре знам какво харесват те. Те обожават да играят по крилата. На това може да се противодейства с добро позициониране. Хората трябва да си покриват зоната. Допуснахме грешка при тези ситуации“.

"Знам, че няма как да играеш футбол без напрежение. Футболистите трябва да свикнат с това нещо и за това им се плаща. За съжаление, нямаме победа от много време. Знаем, че тези момчета се опитват да играят. Ръководството ни подкрепя. Благодарен съм на клуба и моите състезатели“, обяви той в ефира на Диема.

  Сподели
256