Мъри Стоилов: Няма да се моля! Играчите трябва да се молят, за да подпишат с Левски


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Няма да се моля! Играчите трябва да се молят, за да подпишат с Левски

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешното домакинство на Ботев Враца. Срещата от 15-ия кръг на е от 17:30 часа на "Герена“.  

"При всички положения, след като дълго не са тренирали, особено Драган, ще е много трудно да вземе участие. Иван Горанов от два-три дни тренира, там нещата са в добра посока. За Бари ще решаваме днес и утре. Имаме сериозни проблеми, когато не сме водили нормален тренировъчен процес. Националите са здрави. Надявам се пред нашата публика да направим добър мач. Имаме нужда от победи", започна Стоилов.

"За младите, които подновиха договорите си, беше по мое желание. Тренират добре и имат желание да се развиват. Критерият при мен за младите е да са сериозни. Останалите – това са футболисти, с които сме преценили, че трябва да говорим. Няма да се молим на никого. Трябва да направим така, че футболистите да се молят да подписват с Левски. Клубът трябва да си върне предишния авторитет. Когато преценим, че някой е заслужил, ще говорим с него. Важен е и финансовият аспект".

"За мен Ботев са отбор, който играе комбинативен футбол, с голяма увереност. Бабунски е един от силните им играчи. Нашите защитници трябва да се справят по най-добрия начин. В първия мач не успяха да се справят добре".

"Медиите всеки ден обявяват нови футболисти. Единственият сигурен футболист на този етап е Сонко. Когато имаме на 100% договорка с друг, ще го обявим. Не искаме нищо да крием. Нека има завършени неща, за да сме по-конкретни. Имаме интерес към много футболисти, където първенствата свършват, за да не плащаме трансферни суми", допълни Стоилов.

  Сподели
304