Пирин си тръгна с точка от Стара Загора


FUTBOL-TV

Пирин си тръгна с точка от Стара Загора

Берое и Пирин завършиха 1:1 в среща от 15 кръг на родния елит. След нулево първо полувреме Берое успя да поведе в резултата в 55. минута чрез Абубакар Тунгара. Станислав Манолев възстанови равенството седем минути преди края на мача.

В 24-ата минута Камбуров направи добър пробив и намери Василев, който бе непокрит в пеналта. Бранителят успя да отправи удар, но стража на гостите спаси. Двата тима играха равностойно в първия половин час на срещата и нямаше сериозни положения пред някоя от вратите.

Берое притисна съперника още в първите минути на второто полувреме и три минути след подновяването Лебон проби и центрира остро в малкото накзателно поле. Там обаче Камбуров се размина на сантиметри с топката.

Натискът даде резултат в 55-ата минута, когато Цветков центрира в наказателното поле, а там Тунгара бе най-съобразителен и прати топката в мрежата след удар с глава – 1:0.

Три минути след това гостите имаха много чисто положение, след като топката бе центрирана в наказателното поле, а там Йорданов стреля с глава от непосредствена близост, но Ганев спаси. След попадението гостите изнесоха играта в предни за тях позиции, но предимно центрираха в наказателното поле на Ганев.

Пирин успя да изравни седем минути преди края на мача, когато топката бе центрирана в наказателното поле и се получи разбъркване, а Манолев успя да прати кълбото в мрежата – 1:1.

В 88-ата минута Василев центрира, а Камбуров стреля с глава, но вратарят се намеси и улови. Минута по-късно Мечев овладя на границата и стреля, но топката мина на сантиметри над гредата.

  Сподели
386