Реал М ще вземе глътка въздух срещу Рекреативо


.

Реал М ще вземе глътка въздух срещу Рекреативо

По някакъв странен начин Бернд Шустер отърва уволнението миналата седмица при резила с Валядолид, което означава, че за немецът наистина е дошъл последния шанс. Той ще му бъде даден в мача с Рекреативо на “Сантяго Бернабеу”.

Засега шефове и играчи се обявиха за своя наставник. Трябва да се чуе обаче и гласа на 80 000 на “Бернабеу”, които ще размахат белите кърпички при нов провал. Тогава президентът Калдерон няма да рискува и да ги дразни и просто ще гилотинира Шустер.

Въпреки слабите резултати Реал засега е на 4-та позиция само на 5 точки зад лидера Барселона като шансовете за трета поредна титла не са никак малки. За да бъде постигната тя трябва спешно да се коригира играта.

Рекреативо не е отборът познат ни отпреди два сезона, който мачкаше наред. В момента футболистите от Уелва са едва 19-ти само със 7 точки. Всички те обаче си спомнят един велик мач през декември 2006, когато тимът им победи с 3:0, воденият тогава от Фабио Капело тим на Реал. През лятото обаче андалусийци се разделиха с доста футболисти и това се отрази зле. Все пак срещу Барса те не играха зле и загубиха само с 2:0, което си е постижение.

В мача в събота за Реал вероятно ще се завърне защитника Пепе, който не игра близо месец. Габриел Хайнце и без това е наказан. Рууд Ван Нистелрой и Ариен Робен са контузени. За амча са готови обаче Диара и Рубен де ла Ред.

От състава на Рекреативо е наказан Арсо. Хави Гереро е с изкълчен глезен, но е включен в групата. Турчинът Ерсен Мартън също се завръща след дълго отсъствие. Леката контузия на Акале също е отшумяла.

Рекреативо е добре организиран отбор, особено в защита, но не показва кой знае колко добра игра в нападение и основно губи с малки резултати. Победата на Реал е почти сигурна, но трябва да се има предвид, че тимът има много национали, които играха за страните си в сряда, а и ще мисли за мача си през седмицата срещу коварния БАТЕ в Минск.

Вероятни състави:

Реал М: Касияс, Рамос, Канаваро, Пепе, Марсело, Снайдер, гаго, Гути, Игуаин, Раул, Дренте

Рекреативо: Риесго, Бузон, Бето, Морис, Поли, Сиси, Хесус Васкес, хави Фуего, Айтор, Адриан, Рубен

Последни 5 мача:

Реал М: ЗППЗР
Рекреативо: ЗПЗРЗ

Прогноза – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114