Билал Бари: Левски е голям отбор, победата не зависи единствено от мен


FUTBOL-TV

Билал Бари: Левски е голям отбор, победата не зависи единствено от мен

Нападателят на Левски Билал Бари разкри, че заради лошата серия, в която дълго време нямаше гол, е променил начина си на трениране. Мароканецът вярва, че “сините" са трамплин към националния отбор и призна, че голмайсторския приз в първенството е една от целите му.

“За мен това беше много труден период, защото така и не успявах да отбележа гол. Работих много усилено, за да успея да вкарам, защото се чувствах зле. Когато вкарах първия ми гол, се почувствах добре.

 
Чувствах се зле, защото аз съм нападател и моята работа е да вкарвам голове за отбора ми. Работата на нападателите е да вкарват. Промених много в начина ми на трениране. Когато не вкарваш, трябва да работиш повече, по-усилено, за да можеш да вкараш в следващия мач.

Левски е голям отбор. Той не зависи да побеждава единствено от мен. При всички положения, за един отбор е добре, когато нападателят бележи голове. Искам да вкарам още много голове за Левски, защото Левски е голям отбор", заяви Бари пред “Дарик".

“Станимир Стоилов е много добър треньор. Той много ясни ни казва какво иска от нас на терена. Изключително стриктен е към тренировъчния процес и към всички футболисти. При него се опитваме да задържаме повече топката. Треньорът обича да играем по такъв начин. Мисля, че това е добре за отбора. Вижда се, че започнахме да побеждаваме, което означава, че промените, които той направи, начина на игра, който изисква от нас са добри за отбора. Той залага много на дисциплината. Това е много важно за тима.

  Сподели
360