Тартор на Сектор Б: Г-жо Раева, защо правиш интриги и разцепваш левскарите?


FUTBOL-TV

Тартор на Сектор Б: Г-жо Раева, защо правиш интриги и разцепваш левскарите?

Популярният фен на Левски Любомир Костадинов отправи послание към Илиана Раева.

Любо Младежа отговори на твърдения, че НКП и Тръста искат да придобиват акции на кллуба и имат план затова. Костадинов отправи и остри думи към съпругата на Наско Сираков като я призова да даде най-подходящата формула за бъдещето на "сините".

Публикуваме мнението на Костадинов без редакторска намеса:

Уважаема Илиана, госпожо Раева , защо продължаваш да правиш интриги и да разцепваш Левскарите чрез канадския си слуга, който обслужва "синята ти приказка"?

Вчера "анонимната ти" фейсбук страничка направи отново жалък опит да влезе в дневния ред на синята общност с поредния си пасквил като се опита да внуши, че "НКП и Тръста чрез скандален устав на сдружение ще придобиват акциите на клуба"

Като човек, който дълбоко цени и уважава както спортните ти успехи, така и постиженията ти на ръководител, за пореден път ти казвам, че интригансктият ти подход не ти отива. Личност от твоята величина трябва да е за пример, но не по подмолност, а по честност и откритост.

Ето защо те призовавам най-после да излезеш и да кажеш публично коя според теб е най-подходящата формула за бъдещето на Левски, предвид на това, че както всички знаем, последната дума в семейството я имаш ти:

-Левски на спуснатите собственици, какъвто в случая се явява и мъжът ти след договоките из разни кабинети от миналата пролет.

- Левски на Левскарите, какъвто е историческият замисъл на клуба.

И, моля те, дай си мнението публично, а не чрез "синята си приказка" и клонираните й анонимни профили и страници в социалните мрежи. Защото ти си Илиана Раева - родена шампионка, успешен ръководител, отскоро почетен гражданин на София и не на последно място политик, с претенция да променя статуквото!!!

Поздрави, "твой" Любомир Костадинов!

  Сподели
188