Фиорентина ще отдалечи Удинезе от мераците за Шампионска лига


.

Фиорентина ще отдалечи Удинезе от мераците за Шампионска лига

Нито Фиорентина, нито Удинезе са в най-добрия си период напоследък. Мачът между тях в събота обаче ще е доста интересен, въпреки че ще остане в сянката на Дербито на Италия между Интер и Ювентус.

И двата отбора получиха по един звучен шамар миналата седмица. Изненадите бяха на лице – Каляри надигра Фиорентина, а аутсайдера Реджина удари Удинезе. За “фриулианците” загубата е по-болезнена, защото бе вкъщи. Само преди два кръга те бяха на точка от върха, сега са на цели 6.

Фиорентина е доста силен на “Артемио Франки”, където няма загуба. Като гост момчетата на Чезаре Прандели вече навъртяха 4. Естествено този сезон в Серия А изглежда доста непредвидим и изоставането и на двата отбора не е такова, което не може да бъде наваксано. Победителят обаче ще вземе добър аванс пред прекия си конкурент за 4-ата позиция. Тройката май вече изглежда ясна.

Мартин Йоргенсен, Пабло Освалдо и Здравко Кузамнович пропускат мача поради травми за Фиорентина. Муту се завръща отново здрав и готов за подвизи.

Фабио Куалярела е под въпрос за гостите, така че се очаква Антонио Ди Натале да се завърне сред титулярните 11. Тисоне, Квадво и Дзапата са контузени.

Подобно на Дербито на Италия и тук равенството изглежда много примамливо, но не бива да се прекалява с неговата “употреба” и по-добре да се заложи на сигурно с домакинска победа. Естествено вероятността тя да е разгромна липсва. По-скоро ще е с 1 гол разлика.

Последни 5 мача:

Фиорентина: ЗПРЗР

Удинезе: ЗЗПРП

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
66