Футболист, който съди Левски за пари: Придобих ценен опит в България


FUTBOL-TV

Футболист, който съди Левски за пари: Придобих ценен опит в България

Бившият играч на Левски Насиру Мохамед е следващото голямо препятствие за финансовата стабилност на клуба. Дългът към него възлиза на около 800 000 лева. След приключване на казуса с Петър Хубчев, "сините" ръководите се насочиха към финализиране на преговорите с крилото и агента му.

Насиру Мохамед обяви пред колегите от "Топспорт", че не следи казуса, а с това се занимава мениджърът му. Мохамед добави, че не пази лоши чувства към Левски и е благодарен за наученото в родината ни.

"Не участвам в преговорите. Единствено моят агент се занимава с този казус. Аз съм концентриран само върху кариерата ми на футболния терена. За момента съм контузен и пропуснах почти целия полусезон в Швеция, което е доста жалко. Все още се възстановявам.

Мисля, че станах по-добър играч през времето в България, научих много там и придобих ценен опит", заяви Мохамед пред медията ни.

Насиру Мохамед е склонен на отстъпки към Левски. Твърде вероятно е "сините" да платят по-малка сума към ганаеца и агента му и така двете страни да финализират казуса помежду си.

Припомняме, че 27-годишният играч си тръгна през април по вина на клуба след повече от три неизплатени възнаграждения. До изтичането на договора му оставаше повече от година.

През лятото Насиру подписа договор с шведския Хекен. За новия си клуб това записа едва три мача, тъй като в на август се контузи тежко в коляното. Оттогава той е извън игра и ще бъде аут до края на сезона, за който остават още три мача.

  Сподели
172