Киров: Липсва ни самочувствие и увереност


FUTBOL-TV

Киров: Липсва ни самочувствие и увереност

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели след загубата от ЦСКА с 0:1, че проблемът в неговия тим идва от липсата на самочувствие и увереност.

"Не ни достигна това, че не отбелязахме гол. Това е най-важното условие. Като агресия и поведение сравнително по-добре бяхме от предния двубой. Най-важното е да съумееш да отбележиш гол, а нашите удари в очертанията бяха от статични положения. Няколко добри флангови атаки не успяхме да доразвием и това е причината за загубата. 

Отборът на домакините може би отпадна чисто като физика през втората част. Започнахме добре, но след техния гол оставихме инициативата. През втората част ги пресирахме възможно най-дълбоко, но не успяхме да се възползваме от пресечените пасове и да доразвием нашите атаки. 

Последното решение - дали да е центриране, или подаване, дали да изведем съотборник на чиста позиция или да стреляме. Този проблем го имаме от самото начало.

Като поведение през целия двубой съм доволен от агресията. Нормално е футболистите да са затормозени от липсата на точки. Липсва самочувствие и увереност, но само ние сами можем да излезем от тази ситуация, като трупаме точки", заяви Киров след срещата. 

  Сподели
128