ЦСКА няма да спечели и следващия си мач


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да спечели и следващия си мач

ЦСКА - ЦСКА 1948
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 08.11.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Валентин Железов


ЦСКА приема ЦСКА 1948 на "Армията" в любопитен двубой, който ще затвори този 14-ти кръг на родния шампионат. "Армейците" не се намират в най-добрата си форма, като в последно време записаха някои незадоволителни резултати, както в шампионата, така и в евротурнирите. Сега им предстои двубой срещу ЦСКА 1948, който трудно ще бъде спечелен. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Сериозни промени в ЦСКА се очакват за предстоящия утре мач срещу ЦСКА 1948. Старши треньорът Стойчо Младенов със сигурност ще направи ротация в стартовия състав, за да постигне освежаване в играта. Финландският национал Томас Лам, който сбърка фатално по време на мача със Зоря Луганск и беше основата на поражението, ще бъде оставен на пейката. Мястото му в центъра на защитата ще бъде заето от Карол Метс.

Твърдият титуляр Иван Турицов също ще се озове при резервите, тъй като в последно време му се събраха твърде много мачове и сега ще получи известна почивка. Вместо него ще бъде използван Тибо Вион. Французинът беше привлечен на "Армията“ именно като десен бек, но впоследствие беше използван предимно като вътрешен халф.

Най-интересната и очаквана от феновете промяна ще бъде по лявото крило, където от началото на сезона титуляр е Яник Вилдсхут. Нидерландецът обаче е крайно неефективен, до момента няма отбелязан гол, а и завършващият му пас не е на ниво. В двата мача срещу Зоря Вилдсхут се отличи с фрапантни пропуски и твърде вероятно мястото му ще бъде заето от Йоан Баи. Не е изключено Греъм Кери да бъде преместен вляво, а зад гърба на Жорди Кайседо да действа Федерико Варела.

"В един момент се оказва, че мачовете за купата на България и Лигата на конференциите ни идват повече, тъй като част от футболистите имаха нарушена подготовка и не всички са в еднакъв ритъм. Това налага да правим ротации. В някои случаи те се оказаха успешни, а друг път сбъркахме. Отлагането на мачовете ни помогна, тъй като съхранихме силите на играчите. Ако не го бяхме направили, сега ситуацията щеше да е по-тежка", обяви Младенов.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели очакванията си преди срещата с ЦСКА. Белия разкри, че неговите футболисти усещат заряда на мача и се надява това да се отрази на терена. Наставникът разкри, че целта пред отбора е да събере възможно най-много точки до зимната пауза.

"Очакванията са за един труден двубой срещу сериозен противник, който се намира в челото на таблицата и притежава качествен състав. При тях със сигурност има натрупана умора. Трудно е да се играе през 3 дни. Мисля, че имат по-голяма ширина на състава и вярвам, че ще направят нужните ротации. На този етап нямаме никакви кадрови проблеми. Мачът е с по-различен заряд. Вижда се от поведението на футболистите през седмицата. Надявам се това да се пренесе и на терена", сподели Киров.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЦСКА 1948 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
701