Левски измъкна победа от Славия в последния момент (видео)


FUTBOL-TV

Левски измъкна победа от Славия в последния момент (видео)

Левски победи Славия с 1:0 в мач от 14-ия кръг на Първа лига. "Сините" взеха успеха в най-старото столично дерби с попадение на Билал Бари в 82-та минута.

Левскарите създадоха първата опасност в срещата още в 1-та минута. Драган Михайлович центрира отдясно. На далечната греда непокрит беше Здравко Димитров, който засече от въздуха, но не успя да насочи топката в очертанията на вратата на Светослав Вуцов. В средата на първата част Емил Стоев центрира в наказателното поле от корнер. Венцислав Керчев беше оставен непокрит, но ударът му с глава беше доста неточен. В 30-ата минута Андриан Краев шутира мощно от дистанция, но Вуцов успя да избие.

В 62-рата минута Славия остана с човек по-малко на терена. Ерол Дост получи втори жълт, съответно червен заради грубо нарушение, което извърши срещу Андриан Краев в центъра на терена. В 82-та минута Левски успя да реализира. Борислав Цонев комбинира с брат си Радослав, който центрира на далечната греда, където сам беше Билал Бари. Французинът скочи високо и с глава вкара победния гол.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
358