Берое удари Локо в София, Камбуров с нов гол


FUTBOL-TV

Берое удари Локо в София, Камбуров с нов гол

Берое се наложи с 3:0 над Локомотив София като гост в среща от 14 кръг на родния шампионат.

През първата част "зелено-белите“ владееха повече топката и инициативата. Те обаче успяха да я материализират в самия край на полувремето, когато Тунгара се разписа и откри резултата.  Али центрира в наказателното поле, а там Камбуров изведе с глава Тунгара, който без проблем прати топката в мрежата за 0:1.

Три минути след подновяване на играта Пинсон проби и стреля от наказателното поле, но Ганев се намеси и спаси. В 55-ата минута Александров стреля от пряк свободен удар, а топката бе насочена опасно в горния десен ъгъл, но Ганев се намеси блестящо и изби. Берое организира добра атака в 63. минута, при която Лебон нахлу в пеналта и бе съборен, но реферите не отсъдиха дузпа.

Пет минути след това Кийлън Лебон получи дълъг извеждащ пас в наказателното поле, а французинът отправи силен удар, който рикошира в напречната греда след докосване от вратаря, а топката тупна около голлинията. След преглед от ВАР реферите отсъдиха попадение в полза на "зелено-белите“ и резултатът стана 0:2.

В 72-ата минута след центриране в пеналта Тунгара овладя и стреля от близка дистанция, но Любенов прояви рефлекс и изби в ъглов удар. Кийлън Лебон центрира от корнера, а Мартин Камбуров засече топката с глава и я прати в мрежата за 0:3.

В 78-ата минута Камбуров изведе Лебон в наказателното поле, но Любенов спаси удара на французина. В 82-ата минута Лебон стреля от границата на пеналта, но бе неточен. Четири минути след това Милошев засече центриране в наказателното поле, но Ганев спаси без проблем. В ответната атака Юсеин също пробва удар от дистанция, но не намери целта.

Така "зелено-белите“ спечелиха убедително в София с три безответни гола и вече има актив от 20 точки. Локо е на 10-то място с 14 пункта.

  Сподели
264