Локо Пловдив ще има нова управа


Н. Гавазов

Локо Пловдив ще има нова управа

Голяма промяна на управата в Локомотив Пловдив ще бъде направена на предстоящото Общо събрание на акционерите. Събранието е предвидено за 20 ноември. Нито един от досегашния съвет на директорите не запазва поста си. В ръководството вече не са и Здравко Иванов, и двамата изпълнителни директори, които имаха право да подписват договори от името на клуба – Лауринас Розгис и Христо Крушарски-младши. Те бяха избрани на последното Общо събрание през лятото.

На техните места в управата ще влязат Лъчезар Вълканов и Жулвен Ридванов. Третият е познато на феновете име – Румен Руйчев, който от години работи заедно с Христо Крушарски и е с него на Лаута от първия ден през лятото на 2015 г.

 "Новата управа ще бъде по-оперативна и ефективна. Правим я, за да оптимизираме работата в клуба. Важното е, че корабът има капитан и върви в правилна посока. Високите цели си остават. Откакто съм в Локомотив винаги е имало цели и те са постигани. Новите хора бяха на стадиона срещу ЦСКА и се убедиха, че потенциалът ни е наистина сериозен. Важно е и самите футболисти да си вярват повече и да слушат какво им се казва. Най-много се радвам, че работата на треньора Александър Тунчев вече дава плодове", заяви Крушарски.

  Сподели
232