ЦСКА няма да вземе и следващия си мач от евротурнирите


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да вземе и следващия си мач от евротурнирите

Зоря Луганск - ЦСКА
Стадион: "Славутич арена", Запорожие
Дата: 04.11.2021г.
Час: 19:45 ч.
Съдия: Петри Вилянен (Финландия)


ЦСКА гостува на Зоря Луганск в град Запорожие в двубой от груповата фаза на Лигата на конференциите. "Армейците" инкасираха неприятна загуба от този съперник в последния мач между двата тима, който се игра в София. "Армейците" почти загубиха шансове за класиране напред, но със сигурност ще искат победата. Тимът обаче изглежда се намира в мини криза и трудно печели в последно време, дори в родния шампионат. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на Тибо Вион за предстоящия мач. Французинът си изкара червен картон в последния двубой и сега ще е наказан да не играе. Други проблеми пред треньорския щаб обаче няма, като Младенов ще може да заложи на оптималния си състав. Не е изключено той да е същият, който стартира срещу този съперник, в предишния двубой. Младенов рядко прави рокади, като според специалисти - това го прави лесно предвидим и е основната причината за слабите резултати в последно време. Тимът загуби от Локомотив Пловдив в последния двубой от шампионата, при това на стадион "Българска армия".

Възможно е Младенов да изпрати на пейката опорния полузащитник Карло Мухар. Представянето на хърватина до този момент е незадоволително и в неговата зона ще се потърси промяна. За 11-те си мача с червената фланелка Мухар ще се запомни единствено с победното попадение в добавеното време на двубоя с Царско село. 

При това положения срещу Зоря ще действа добре познатият тандем между Амос Юга и Жеферсон. Това ще е и първи мач за Юга като титуляр в груповата фаза на Лигата на конференциите. Той пропусна първата среща срещу Рома заради контузия, а в двубоите срещу Бодьо/Глимт и Зоря се появяваше от пейката.

"Настроението е боево, така трябва да бъде. Отиваме да спечелим точки, така ще бъде и в останалите мачове. Нашата цел е максимум точки. Добро е състоянието на Йомов, няма нищо притеснително. Готов е да изиграе мача“, каза Младенов.

"Очаквам да изиграем 90 минути, както изиграхме първите 45 тука. Това е моето желание. Четири дена са си четири дена. Направихме всичко възможно да възстановим футболистите и съм сигурен, че го направихме“, прибави той.

"Изводите са, че отстъпихме в единоборствата. Дадохме им инициативата. Това е разликата“.

"Разбира се, че загубата срещу Локомотив Пловдив е крайно неприятна. Трудна я преживяхме. Най-малко съм я очаквал. За съжаление се получи и то на "Българска Армията“, където имаме висока успеваемост. Случи се. Моето мнение е не по-различни от това, което казах. Не е оправдание това, което казах след мача. Ние имаме достатъчно състезатели. С двама свежи хора трябваше да седим по-добре. Това беше разковничето в мача“, каза още наставникът на "червените“.

Зоря Луганск все пак успя да си извоюва правото срещата с ЦСКА от поредния кръг в Лигата на конференциите да се играе с публика при разрешен капацитет от 70% на стадион "Славутич арена“. До последно се знаеше, че фенове на трибуните няма да бъдат допускани, но все пак Зоря ще разчита на своя 12-ти играч.

 

ПРОГНОЗА: ЗОРЯ - ЦСКА 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
502