Ултрасите на Локо Пловдив обясниха за грозните сцени преди мача с ЦСКА


FUTBOL-TV

Ултрасите на Локо Пловдив обясниха за грозните сцени преди мача с ЦСКА

Ултрасите на Локомотив Пловдив представиха своята гледна точка за вчерашните ексцесии, които се разиграха на стадион "Българска армия" непосредствено преди двубоя срещу ЦСКА

Ето какво пишат "смърфовете" за неприятните сцени, в които и те взеха дейно участие:

 
"ИНЦИДЕНТ ИЛИ ЗЛЕ ПРИКРИТ ОПИТ ЗА ПРОВОКАЦИЯ

Фенклуб "Локомотив Пловдив“ изразява възмущението си от организацията на футболната среща между ЦСКА-София и Локомотив Пловдив.

На всички е ясно, че тази среща е с по-особен заряд и е определяна от БФС като рискова. На всички, може би освен на отговорните за организацията ѝ лица от отбора-домакин, които са задължени да осигурят достатъчен брой служители на реда, за да се осигури безпроблемното ѝ протичане.

Преди началото на мача на стадиона нямаше нито един полицай. Нито един! Очевидно забелязали това, шепата привърженици на домакините в сектор А предприеха провокативни действия по адрес на нашата публика. А когато има провокация, има и ответна реакция!

И тук си задаваме въпроса: случайно ли вчера преди началото на мача нямаше нито един полицай, та да могат зрителите от отсрещния сектор да прекосят необезпокоявано целия стадион? И сякаш случайно служебният инвентар на феновете на домакините – метли, гребло за сняг, валяци за боядисване, лопати – влезе в употреба.

Случайно ли сервилни журналисти, минути след като всичко утихна и срещата започна, "информираха“, че Стойко Сакалиев, в качеството си на длъжностно лице, е "ударен от седалка“, докато от кадрите се вижда, че се намира в тунела, от който излизат играчите. Освен, разбира се, ако не е бил на първа линия, където не видяхме да има опити за усмиряване от когото и да било от страна на домакините.

А останалото е история и ще влезе във футболния фолклор".

  Сподели
440