Тунчев: Тази победа, лично за мен, е много сладка


FUTBOL-TV

Тунчев: Тази победа, лично за мен, е много сладка

Треньорът на Локомотив Пд - Александър Тунчев нямаше как да не е доволен след победата над ЦСКА на "Българска армия". Той отличи играта на целия отбор, въпреки хеттрика на Георги Минчев. 
 
"Отборът показа много добро лице, както го направи и в последните няколко мача. Тази вечер обаче играта ни беше върха на айсберга.
 
Не съм променял нищо на почивката, защото и през първото полувреме стояхме добре на терена с изключение на ситуацията, в която оставихме Вилдсхут сам срещу нашия вратар. В съблекалнята казах на момчетата да имат повече концентрация. 
 
Като цяло се справихме добре в дефанзивен план, защото нападателите помагаха на защитата и това беше в основата на страхотния резултат.
 
Жалко за неприятните сцени преди мача. Не трябва да се стига до подобни неща, защото футболът е за феновете. Не е вярно, че ние не сме искали да излезем за началото на мача. Четвъртият съдия каза, че докато не дойде още полиция, не трябва да излизаме на терена. 
 
Победите дават самочувствие. Утре ще се порадваме и започваме да мислим за следавщия мач. Лично за мен победата е много сладка, защото едва за втори път побеждаваме ЦСКА на "Армията", коментира Тунчев в ефира на Диема.

  Сподели
182