Локо Пловдив ще измъкне точка от визитата си на ЦСКА


FUTBOL-TV

Локо Пловдив ще измъкне точка от визитата си на ЦСКА

ЦСКА - Локомотив Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 31.10.2021г.
Час: 16:30 ч.
Съдия: Георги Гинчев


ЦСКА приема Локо Пловдив на "Армията" в среща от 13-ия кръг на родния шампионат. Само преди ден стана ясно, че двата тима ще мерят сили и в 1/4-финала за Купата на България. Преди това им предстои двубой за първенство, а "червените" със сигурност мислят и за мачовете им от евротурнирите. Прогнозата на FTV и на Futbolbet за предстоящията среща е за знак - Х.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на един от основните си защитници - Брадли Мазику. Бекът на "червените" получи червен картон в последния мач и няма да е на разположение за срещата със "смърфовете". Все още не е много ясно кой ще го замени, тъй като Младенов не разполага с много опции точно в тази зона. Единият вариант е Жеферсон да бъде преквалифициран. В началото на престоя си на "Армията", бразилецът игра именно като краен бранител, но в последно време е ползван предимно в центъра на терена. Другият вариант е някой измежду Карол Метс и Пламен Гълъбов да започне в тази зона на отбраната.

Младенов все още се чуди на кой вратар да заложи. Титулярът Густаво Бусато получи почивка в мача за Купата, но при всяка един шанс за изява - Димитър Евтимов се справя доста добре под рамките на вратата. Не е изключено бившият страж на Нотингам отново да е първи избор, а Бусато да получи още малко почивка, за да е свеж за евротурнирите.

В състава на Локо Пловдив не се очакват много промени за двубоя с ЦСКА. Не е изключено Александър Тунчев да заложи на същите 11, които взеха дербито с Локо София. Ето какво обяви Тунчев за двата мача срещу ЦСКА - за Купата и шампионата:

"Падна ни се един от най-трудните съперници. Преди жребия желаехме да бъдем домакини, но не се случи. Докато не свърши мачът, нищо не е решено. Надяваме се да продължим в следващия кръг. Има страшно много време, имаме да направим една подготовка, рано е да говорим за този мач. Със сигурност този мач ще бъде по-специален за мен, прекарал съм хубави години в ЦСКА. В неделя ни чака труден мач срещу доста добър отбор. Не мисля, че отиваме като обречени, ще направим всичко да вземем точка или да победим", заяви бившият защитник на Лестър.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
504