Левски ще си тръгне с победа от Варна


FUTBOL-TV

Левски ще си тръгне с победа от Варна

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 30.10.2021г.
Час: 19:00 ч.
Съдия: Станимир Тренчев


Левски гостува на Черно море в морската ни столица в среща от 13-ия кръг на родния шампионат. "Сините" започват да изглеждат все по-добре под ръководството на Станимир Стоилов, но сега им предстои трудно изпирание на стадион "Тича". Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Пред Мъри Стоилов има малко проблеми преди двубоя във Варна. На една от последните тренировки на тима в София премина без трима от основните играчи. Става въпрос за Билал Бари, Марин Петков и Димитър Костадинов. Триото се подготвя на облекчен режим. Те имат леки болежки. Все още не е ясно дали те ще са на разположение за този мач.

Левски ще направи бърза визита във Варна за гостуването на Черно море. "Сините" играят на стадион "Тича" в събота, а за целта ще останат в морската столица по-малко от 24 часа. Те ще пътуват със самолет рано сутринта и ще се върнат в София отново със самолет вечерта. Така Левски няма да спи въобще във Варна и по този начин ще спести този солиден разход. Имаше период, в който "сините" дори пътуваха с автобус до Варна, за да спестят пари, но в такъв случай хотелът става задължителен и разходът по визитата ще се увеличи.

"Много е важно как ще се развием през тези 3-4 месеца. След това ще можем да говорим по-конкретно. Надявам се да ставаме по-добри", сподели Мъри Стоилов.

Отборът на Черно море проведе занимание вчера. “Моряците", които взеха участие в срещата за Купата в Стара Загора, имаха възстановяване, а останалите – редовна тренировка. В отбора има доста контузени футболисти, които ще пропуснат двубоя с Левски. Стефан Велев, Георги Георгиев, Иван Дичевски и Родриго Вилела продължават да се възстановяват по специална програма, докато Даниел Димов започна да тренира индивидуално.

Неприятната новина за треньора Илиан Илиев е контузията на Леандро Андраде. Крилото на “моряците" получи разтежение в мача с Берое и също няма да е на разположение на наставника за срещата с Левски. В тима има още футболисти с болежки, но те ще са на линия за двубоя в събота. Днес Черно море тренира следобед, след което ще бъде определена групата за мача. Тя ще бъде попълнена с юноши.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
436