Левски няма да допусне да се стигне до изненада срещу Септември Симитли


FUTBOL-TV

Левски няма да допусне да се стигне до изненада срещу Септември Симитли

Левски - Септември Симитли
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 26.10.2021г.
Час: 19:00 ч.
Съдия: Васимир Ел-Хатиб


Левски приема Септември Симитли на "Герена" в среща от турнира за Купата на страната. "Сините" извадиха късмет при жребия и ще домакинстват на този съперник, а крайният победител ще стане ясен от един двубой. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е, че е малко вероятно да се стигне до изненада. Знак - 1.

Креативният полузащитник на Левски Радослав Цонев ще пропусне осминафинала от турнира за Купата на България срещу Септември Симитли. В мачът срещу Пирин, халфът беше санкциониран с пети жълт картон от началото на сезона и по този начин той ще бъде наказан за един двубой. Братът на Радослав – Борислав, също получи официално предупреждение срещу "орлетата“ и вече виси с 4 картона.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обмисля да направи няколко промени за двубоя със Септември Симитли за Купата на България. Специалистът иска да запази силите на някои от основните си играчи за предстоящия двубой от 13-ия кръг на Първа лига срещу Черно море във Варна.

По всяка вероятност Мъри ще заложи на младия Пламен Андреев под рамката и ще даде почивка на капитана Николай Михайлов. 16-годишният страж пази и при победата над Марек в предишния кръг на турнира.

Стоилов обмисля да направи и промени в отбраната си и да заложи на Христос Шелис, който не взе участие при победата с 3:0 над Пирин в последния мач от първенството, както и да заложи на Патрик-Габриел Галчев или Ивайло Найденов.

В състава на сините се завръща Андриан Краев, който изтърпя наказание. Стоилов може да заложи на Георги Миланов и Краев в средата на терена, но там може да бъде позициониран и Драган Михайлович. В атака не се очаква да бъдат направени много промени, освен включването на Мартин Петков.

"Нямаме възможност да подценяваме никой. Искаме да печелим Купата. Септември Симитли са симпатичен отбор. По-голяма опасност е ние да не се изненанадаме сами. Всичко ще зависи от това как ще се представи нашият отбор. Ако ние играем добре, трябва да сме с една класа над тях. Опасността е ние да не се изненадаме сами. Ако трябва да съм честен, мислих, че в игрови план бяхме по-добри преди паузата. Тези паузи са изключително неприятни. Винаги отсъстват минимум 3-4 основни играчи. Не можем да го променим. Тя е за целия свят такава програмата", сподели треньорът на "сините".

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - СЕПТЕМВРИ СИМИТЛИ 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
378