Възможно ли е букмейкърът Палмс Бет да потърси и други БГ изпълнители за реклама?


FUTBOL-TV

Възможно ли е букмейкърът Палмс Бет да потърси и други БГ изпълнители за реклама?

Една от рекламите, придобили най-широка известност в рамките на последната малко повече от година е свързана с поп-фолк изпълнителя Фики Стораро, който разказва на публиката за невероятната възможност потребителите на Палмс Бет да се сдобият с нов апартамент. Истината е, че на пръв поглед симбиозата между двете страни може да звучи неподходяща, но тя е съвършено логична, защото основна политика на букмейкърската компания е развлечението за потребителите, съчетано с добър професионализъм. А певецът вече е доказвал нееднократно и не на една сцена, че е повече от способен да съчетае забавлението и добре свършената работа, плод на усърдна подготовка.

В началото на 2021-ва година Палмс Бет ни предложи 2021 специални награди. Сред тях имаше множество парични награди, но също така смарт часовници, мобилни телефони, телевизори, две екскурзии до Палма де Майорка и дори двустаен апартамент в София.

Рекламата с Фики Стораро - вече всички я познаваме

Казват, че няма лоша реклама и сега не е момент да оспорваме това. Въпросите, които обаче комбинацията между Палмс Бет и Фики Стораро пораждат сякаш са също толкова много, колкото бяха и 2021-та награди от промоцията на компанията в началото на годината. Първият от тях е дали ще има още подобни оферти, които да заслужават мащабно планиране и рекламиране. По-любопитният въпрос обаче е дали компанията ще заложи на същия изпълнител в своя реклама или ще потърси друго известно лице от бранша или може би дори от същия жанр. Като частичен отговор на този въпрос бихме могли да кажем, че тази букмейкърска компания винаги, без изключение, търси интересни, любопитни и разнообразни възможности да изненада своите клиенти, потребители и почитатели, така че на пръв поглед изглежда силно вероятно да станем свидетели на нова промоционална игра с мащаби от такова измерение. Но… само времето ще покаже.

Как се оценява Palms Bet от потребителите?

Иначе можете да прочете каква е цялостната оценка на Silentbet и всичко за Palms Bet casino – един от лицензираните онлайн букмейкъри в страната. Освен това можете да се запознаете с подредбата на сайта, за да не се чувствате изгубени, когато посетите страницата на Палмс Бет. Можете да научите много полезна информация за отделните игри и какво е важно да знаем, когато навлезем в света на залозите. Не забравяйте, че хазартът е забранен за лица под 18 години и всеки потребител трябва да спазва правилата за отговорен и безопасен хазарт онлайн.

За всеки потребител на казина и като цяло залози, без значение дали са на спорт или на игри на маса, е много важно да може с едно движение да придвижи средствата си, както в посока инвестиране в сметката в профила, така и в обратната посока – теглене на спечелените пари. Палмс Бет ни предоставя голям избор от възможности да работим с парите си, а при проблеми букмейкърът се е постарал да ни осигури качествена поддържка, която да ни помогне да си отговорим на въпросите.

  Сподели
2477