Стойчо Младенов: Със Зоря трудно можем да се изненадаме


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов: Със Зоря трудно можем да се изненадаме

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и футболистът на "армейците" Иван Турицов дадоха пресконференция преди двубоя от третия кръг в група "С" на Лигата на конференциите срещу украинския Зоря Луганск.

Двубоят е в четвъртък (21 октомври) от 22:00 часа и ще се играе на Националния стадион "Васил Левски".

"Знаете ЦСКА във всички мачове излиза за победа. Този мач не трябва да е изключение. На мен ми се иска да покажем по-голяма ефективност и в двете фази на игра, както в защита, така и в атака, за да се поздравим с победата. Елементарни неща са, но трудно постижими. Имам пълното доверие на всички състезатели. На когото и да заложа знам, че ще защити себе си, отбора и моя избор. Убеден съм“, започна Младенов.

"Нямаме проблеми с 99% от състезатели. Единствено Бисмарк Чарлс продължава възстановяването си. Изпълнява вече програма. Подобряваме физическото му състояние и се надявам следващия месец да е на линия“, продължи той.

"Мачовете във вътрешния шампионат не оказват кой знае колко влияние върху отборите от Лигата на конференциите. Тази загуба с 1:6 от Шахтьор ще доведе до много повече мотивация на противника“.

"Треньор, който през всички тези години упражнява една и съща схема и подход на игра. Напълно наясно съм с неговия футбол, който изповядва. Трудно можем да се изненадаме. Разбира се, че всеки се стреми да изненада противника. При него схемата на игра е една и съща във всички мачове през годините“.

"Аз мисля, че ще бъдем максимално амбицирани да победим Зоря. Срещу украинския футбол не може да се похвалим с кой знае какви успехи. Аз вярвам с победата. Срещу Зоря можем да се похвалим с успехи определено“.

"Ще търсим победата на всяка цена, защото ще ни увеличи шансовете да излезем от групата. Загуба или равен намаля драстично шансовете ни. Напрежение ще се създаде около този мач. Коментираме неща, които не са реални. Няма слаби отбори в евротурнирите. Всеки един може да изненада всеки“.

"Най-щастлив съм аз от това решение да бъдат допуснати ваксинирани фенове на стадиона. Нашите фенове знаят какво трябва да направят и очаквам с нетърпение да напълнят стадиона. Когато те са на лице, ние се открояваме винаги“, каза още треньорът на ЦСКА.

  Сподели
138