Ботев Враца се раздели с един от треньорите си


Н. Гавазов

Ботев Враца се раздели с един от треньорите си

Помощник-треньорът на Ботев Враца Радостин  Александров, който се занимаваше с дублиращия отбор обяви, че напусна клуба.

"И тази история приключи.

Благодаря на главния виновник за това да бъда част от Ботев Враца - Денислав Георгиев за поканата, за вярата, положените усилия и борбата за проекта Ботев Враца 2, който се оказа толкова плодотворен и има потенциала да продължи да бъде успешен и занапред!

Благодаря на Веселин Великов - за това, че ми даде възможност да бъда част от щаба му в професионалния футбол и да работим толкова добре заедно.

Благодаря на Дани Моралес, който прие предизвикателството да развива толкова млади играчи и не се страхува да заложи на тях.

Благодаря на всички играчи - в първия и втория отбор, с които работих - благодаря за отношението им, уважението и старанието във всички занимания и срещи!

Благодаря на привържениците на клуба, които подкрепяха младите момчета, въпреки разочароващите представяния на моменти, въпреки трудностите и въпреки грешките ни!

Благодаря и на клуба, затова че имах тази възможност и тези незабравими моменти през тази година, бяха с емблемата на Ботев Враца до сърцето.

Успех на клуба - и на играчите и треньорите в него!", написа Александров на страницата си във Фейсбук.

  Сподели
196