Нов шеф в Левски: Едно от приоритетните ни задължения е към НАП, от това зависи лицензът


FUTBOL-TV

Нов шеф в Левски: Едно от приоритетните ни задължения е към НАП, от това зависи лицензът

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви, че приоритет за клуба са изплащането на задълженията към НАП.

"Имам и лицето, и самочувствието да призова феновете за невиждана активност в новата кампания. Клубът има нужда от това. Най-важните ни партньори са нашите привърженици. Затова тази уникална кампания следва да се доразвие. Моля всички с членски карти да ги подновят и да привлечем нови участници в кампанията. Клубът в един момент ще се отблагодари по подобаващ начин“, сподели Ивков.

"Събраните средства ще бъдат използвани за най-належащите нужди на клуба, да получим глътка въздух, клубът да няма проблеми с лицензирането, да си стъпи здраво на краката и да започне ренесанса, развитието на Левски, така че да върнем съвсем скоро, ако не титлите и купите, да сме в борбата за тях непрекъснато“, добави той.

"Ще бъдат използвани по много направления, не мога да ви кажа всичките, но там където е най-належащо, за спасяването на клуба.“

"Разбира се, че към НАП е едно от приоритетните ни задължения. Още повече, че от него пряко зависи лицензът на клуба. Имаме огромни за момента за нашия стандарт ежемесечни средства, които трябва да изплащаме. Целта е не само да ги покрием тях, а след време, когато покажем с кампании именно като тази, какъв силен инструмент е Левски, колко важна е тази синя общност за бизнеса на всеки един наш бъдещ партньор, да привлечем такива партньори, че час по-скоро да изпълним цялото задължение, защото за съжаление лихвите са ужасяващи“, продължи изпълнителният директор на Левски.

"Това е един от приоритетите ни. Моята цел е лична, заедно с управленския и административен екип на клуба. Изобщо не се съмнявам в спортно-техническата част. Тя ще даде резултати още след зимната подготовка, ако успеем да ги осигурим, както трябва, но другото ще се случи малко по-късно – финансовата стабилизация и израстване. А това в съвременния футбол върви ръка за ръка. Ние сами трябва да се издърпане нагоре, за да ни повярват и другите. Средствата няма да отидат само там, а ще отидат за най-належащото“, каза още Иво Ивков.

  Сподели
143