Сираков: Ако не беше пандемията, щяхме да сме първи на Балканите по продадени карти


FUTBOL-TV

Сираков: Ако не беше пандемията, щяхме да сме първи на Балканите по продадени карти

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков представи подновяването на кампанията "Аз съм Левски", която цели продажбата и подновяването на членски карти към клуба.

"Тази кампания не случайно се казва "Аз съм Левски". Това е най-лесният начин всеки левскар навсякъде по света да бъде приобщен към семейството на Левски. От началото на кампанията около 20 хиляди левскари са членове на футболен клуб Левски, което ни нарежда на едно от първите места на Балканите. Ако не беше пандемията щяхме да бъдем водещ клуб на балканите. Не е късно и сега и всеки, който не е взел членска карта, вярвам ще го направи", каза Сираков.

"Аз съм убеден, че ако не беше този световен проблем с пандемията, щяхме да бъдем водещ клуб на Балканите. Това не е късно. Сега стартираме подновяването на членските карти и съм убеден, че много от нашите привърженици, които не са успели да придобият членска карта ще го направят. Успех на кампанията“, добави той.

"Искаме да стигнем до всеки един, но трябва да пазим здравето на хората. За втора поредна година не може като клуб да се разгърнем максимално в тази посока. Надявам се, колкото по-бързо започнат да намаляват случаите на заболели хора и поне там, където ще гостуваме за наши срещи да може да използваме случая и да подновим кампанията“, каза още Наско Сираков.

  Сподели
195