Петър Колев: Загубихме заради едно грешно отсъждане


Н. Гавазов

Петър Колев: Загубихме заради едно грешно отсъждане

Старши-треньорът на Берое Петър Колев коментира срещата с ЦСКА 1948 от 11-я кръг наefbet Лига, която завърши с победа 1:0 за "армейците".

"Имах опасения, че след дългата пауза няма да изиграем добре мача. Преди почивката отправихме доста удари. Имахме шансове да реализираме, за съжаление не успяхме. Трябваше да играем повече по крилата. През второто полувреме няколко човека видимо отпаднаха, нямам обяснение за това. Получихме спорен гол, червен картон. Не знам как да го тълкувам - някой е сигурен, че тази топка ще влезе във вратата. Ръката на нашия футболист е прилепена до тялото. Идентична ситуация имаше в тяхното поле, която обаче не се разглежда.

Изгубихме мача заради едно грешно отсъждане и доброто съдействие на съдийската бригада.  Неадекватни отсъждания и в двете посоки, спестяване на картони. Поздравявам ЦСКА 1948 за победата. Смятам, че можеше поне да не загубим този мач. Камбуров и Мечев имат проблеми и затова не попаднаха в групата. Все още не е взето решение за бъдещето на Камбуров, тепърва предстоят разговори", заяви  Колев.

  Сподели
408