Мъри: Днес успяхме с недобра игра


FUTBOL-TV

Мъри: Днес успяхме с недобра игра

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана особено доволен от победата над Локо София. Той записа първа шампионатна победа начело на "сините" след завръщането си в клуба.

"В интерес на истината резултатът беше важен с оглед, че имахме добри мачове, но не можехме да спечелим трите точки. Днес успяхме с недобра игра. Лично не смятам, че сме играли добре, не съм доволен. Оказаха се важни трите точки. Получи се обратното – с по-лоша игра взехме победата, а, когато играем добре – не печелим. Резултат беше важен за нас“.

"Имахме и други ситуации, но играта не показваше, че можем да обърнем. Имахме добри моменти и пропуснахме шансове. Локомотив също имаше своите шансове и игра на много добро ниво. Левски не изглеждаше така, както ми се искаше. Лисата на публика създава минорно настроение. Нашият отбор прекалено много разчита на привържениците си, това може да е изиграло някакво влияние. Не искам да звучи като оправдание, но не обичам мачове без публика. Даже и наказанията за без публика трябва да се заменят с парични наказания. Това не футбол. Но не търся някакво оправдание за нашата игра, не съм доволен“.

"Надявам се, Бари има нужда от голове и самочувствие. Виждате какви леки положения изпускаме. Всеки играч в отбора да си решава победите. Не съм доволен от представянето на нашия отбор. Трябва да играем по-добре и по–уверено“.

"Трите точки за нас бяха жизненоважни, но трябва да подобрим значително представянето си. Има разлика в играта от преди паузата, когато бяхме по-уверени и агресивни, с повече динамика. Надявам се този мач да повлияе и да покажем по-добра игра“, заяви Стоилов в ефира на Диема.

  Сподели
256