Лудогорец победи с комфортна разлика у дома (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец победи с комфортна разлика у дома (видео)

Отборите на Лудогорец и Царско село изиграха мач от 11-ия кръг наefbet Лига. Двубоят завърши при резултат 4:0 за домакините от Разград.

Във втората минута дойде първият удар в срещата. Той бе отправен от Бърнард Текпетей, който шутира от границата на наказателното поле, а топката се отби в бранител на столичани и отиде в ъглов удар. В 18-та минута топката бе центрирана в наказателното поле на гостите. Жозуе Са скочи и стреля с глава, но Янко Георгиев спаси. Последва добавка. Преди нея обаче играта беше спряна, тъй като беше маркирана засада на Са.

Малко преди края на първата част се появи добра възможност за Царско село. Васил Шопов показа добра техника в наказателното поле на Лудогорец и върна назад за Петър Атанасов, чийто удар бе отразен от Кахлина. В последната минута пък напрежението на терена се покачи, след като Ален Стеванович и Кирил Десподов се сдърпаха. Част от останалите футболисти също се включиха, като най-деен бе Иван Бандаловски. Все пак след намесата на двата щаба страстите бяха потушени, а съдията показа по един жълт картон на тримата най-активни.

В 57-та минута Лудогорец поведе от статично положение. Кирил Десподов центрира в наказателното поле от пряк свободен удар. Жосуе Са засече с глава на близката греда и прати топката в мрежата за 1:0. В 66-та минута Кирил Десподов проби отдясно в наказателното поле на Царско село и върна назад по земя. Мавис Чибота технично прескочи топката, а Жордан Икоко стреля с левия крак, но Георгиев парира удара на бранителя на "орлите". Топката обаче стигна в Сотириу, който отблизо не можеше да сбърка - 2:0.

До края на двубоя домакините имаха още възможности да отбележат гол. В 78-та минута Алекс Сантана затвърди добрия резултат за отбора си и отбеляза за 3:0. Три минути преди края на мача дойде и четвъртото попадение във вратата на гостите. Десподов напредна в половината на Царско село и с далечен удар прати топката в долния десен ъгъл на Георгиев за 4:0

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
224