Берое преговаря с двама нападатели


Н. Гавазов

Берое преговаря с двама нападатели

Спортният директор на Берое Ивко Ганчев разкри, че клубът води преговори с двама централни нападатели от България.

"Събитията от лятото ни принудиха да правим мащабна селекция – привлякохме цели 13 нови играчи. Това няма да е така през зимата.

Нужни са ни не повече от 3-4 попълнения, като приоритет ще са българските играчи. Задължително ще търсим подсилване на позицията централен нападател, като сме набелязали две опции за нея от България. Водим преговори с тях и с клубовете, които притежават правата им.

За нас успехът над Локо Пловдив, макар и с 1:0, бе важен. Излизаме да продължим същата линия. Отчитаме прогреса на съперника при новия им наставник Николай Киров. Той разполага с добри изпълнители, но вярвам, че нашият отбор е по-качествен. Така че се надявам да прибавим към актива си нови три точки. Ще гоним победата и срещу ЦСКА и Лудогорец след това. Ще преследваме и Купата на България, където ни чака сериозен противник – Черно море.

Успехът в турнира е не по-малко важен от шампионата. Тъй като евентуален триумф в него е най-лесният начин да стигнем до Европа. Победите в следващите мачове ги искат и феновете, и футболистите и ще се стремим към тях с всички сили. В първенството целта остава влизане в шестицата и гонене на Европа на двата фронта. Ще се опитаме да натрупаме максимален брой точки до края на годината, което да ни донесе добри изходни позиции за пролетта“, заяви Ганчев.

75