Локо Пловдив и Арда не си вкараха под проливния дъжд


FUTBOL-TV

Локо Пловдив и Арда не си вкараха под проливния дъжд

Локомотив Пловдив завърши наравно 0:0 при домакинството си на Арда Кърджали. Срещата се игра при непрестанен дъжд, който сериозно затрудни двата отбора.

През първото полувреме доминираше битката на подгизналия терен. В 10-ата минута Марсел стреля покрай вратата на Караджов. В 27-ата минута Спас Делев получи пред наказателното поле и нанесе изстрел, който мина встрани от целта. Пет минути по-късно Марсел центрира към Илиев, който засече с глава, стражът на гостите бе на мястото си. В последните секунди на първата част се откри добра възможност пред Локомотив. След центриране от пряк свободен удар Димитър Илиев отклони топката, но Иван Караджов спаси.

В началните минути на втората част Локомотив можеше да открие. Марсел нахлу от ляво и пусна пас в наказателното поле към Карагарен, който стреля, но в аут. В 55-ата минута съдията даде дузпа за Локо, но след намесата на ВАР - решението бе променено. В 69-ата минута, след продължителна атака, Арда нацели страничната греда на вратата на Рейдър. Алекс Петков не бе точен при тази ситуация за гостите. В 79-ата минута токов удар прекъсна за няколко минути срещата. В добавеното време опасен изстрел на Марсел можеше да донесе победата на Локомотив, но Иван Караджов се намеси.

  Сподели
203