Левски ще прекъсне негативна серия при визитата си на Локо София


FUTBOL-TV

Левски ще прекъсне негативна серия при визитата си на Локо София

Локомотив София - Левски
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 16.10.2021г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Радослав Гидженов


Левски гостува на Локо София на националния стадион в двубой от 11-ия кръг на родния шампионат. "Сините" все още търсят първи шампионатен успех под ръководството на Станимир Стоилов. Треньорът се завърна в отбора и всички вярват, че той е точния човек. Мъри обаче все още не е побеждавал в мач от първенство. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е, че това ще се случи точно сега. Знак - 2.

По време на паузата на националните отбори, Левски разгроми Струмска слава с 4:0 в контрола. Въпреки това Станимир Стоилов не остана доволен от тима си.

"Не съм доволен от контролата, ритъма на игра и динамиката. Аз искам още и не съм доволен. Мисля, че сме много далече от това, което трябва да бъде критерият за Левски. Не съм много обнадежден за нашето представяне. Надявам се да се окомплектоваме“, сподели треньорът на Левски след мача.

Очаква се обаче в тима да няма много промени, в сравнени с играчите, които стартираха срещу Лудогорец (загуба с 2:4) преди две седмици. Просто това е най-доброто, с което треньорският щаб разполага. Мъри вече се оглежда за нови попълнения, но докато те станат факт, треньорът няма особено много опции.

Защитникът на Локомотив София Пламен Крачунов ще бъде напълно готов за първия мач на тима след паузата за националните отбори - домакинството на Левски. Опитният бранител имаше проблеми в областта на адукторите, които не му позволиха да вземе участие в последния шампионатен сблъсък срещу Ботев Враца. Той имаше шанс да играе в срещата за Купата на България с Левски Лом, но в последния момент е било взето решение да пропусне и този сблъсък, за да не се рискува състоянието му на тежкия терен на "Дунавски юнак".

Срещу Левски бившият играч на ЦСКА ще си партнира с Матеус Дуарте в ядрото на ариергарда, а за пореден път откакто бразилецът се завърна от контузия, Кацикас ще остане на резервната скамейка.

 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
368