Левски се справи с лекота със Струмска слава


FUTBOL-TV

Левски се справи с лекота със Струмска слава

Левски победи Струмска слава с 4:0 в контролна среща на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

Левски създаде първата опасност в срещата малко след началото на мача. Димитър Костадинов напредна добре и пробва удар от около 20 метра, който обаче мина покрай дясната греда на Пламен Андреев. Струмска слава пропусна възможност да поведе в 3-ата минута. Александър Аспарухов бе изведен зад гърба на защитата, но останал очи в очи с вратаря на "сините" се засуети, стреля, но Андреев успя да избие.

В 5-ата минута Билал Бари бе изведен отлично по десния фланг. Той навлезе в наказателното поле и върна топката към точката за изпълнение на дузпа, където Марин Петков не остави никакви шансове на противниковия вратар.

Малко по-късно Левски стигна до втори гол. Драган Михайлович напредна по дясното крило и подаде в наказателното поле. Билал Бари успя да изпревари защитник на гостите и реализира.

Малко преди края на първото полувреме Левски стигна до нов гол. Димитър Костадинов подаде към Марин Петков в наказателното поле, който от своя страна намери непокрития Билал Бари. Нападателят се разписа, но голът не бе зачетен заради засада. В самия край на полувремето Димитър Костадинов получи в наказателното поле и с едно докосване успя да реализира за 3:0.

Малко след изтичането на час игра Здравко Димитров центрира след ъглов удар, топката бе избита, но стигна до Марин Петков. Той стреля, но вратарят на тима от Радомир спаси. В 72-ата минута Иван Горанов намери Димитър Костадинов, чийто фалцов удар мина покрай вратата.

В 73-ата минута Костадинов отне топката малко пред наказателното поле на гостите. Последва мигновен удар, който обаче мина над вратата. В 82-ата минута Ивайло Найденов оформи крайното 4:0 с глава.

  Сподели
227