Лечков: Футболистите имат шанс да се докажат след три дни! Бербатов няма да спечели!


FUTBOL-TV

Лечков: Футболистите имат шанс да се докажат след три дни! Бербатов няма да спечели!

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира актуалните теми - загубата на националите ни от Литва с 1:3, както и предстоящия Конгрес на футолната ни централа.

За вчерашния мач:

"Ако не се сбиеш, няма как да стане. Не може да говорим за подценяване на Литва. Треньорите ще направят своите изводи и оценки. След три дни имат възможност да се докажат пред по-силен съперник".

За Конгреса:

"Сега не е момента да коментираме конгреса, но не е приятно, че през последните месеци получаваме много незаслужени атаки. Не приемам хората да говорят от името на обществото. Предстоят избори, на 12 октомври ще получим оценка от хората, с които работим цяла година. Бербатов? Той не може да спечели изборите. Убеден съм, защото знам настройката на хората. Промяната не става с посочване на грешки.

Най-големият негатив на БФС бил националният отбор. Ние нямаме други футболисти, гласували сме 100 процента доверие на поредния треньор. Нека да гледаме обективно на нещата. Трябва да се промени финансирането на спорта и в частност футбола, защото без пари нищо не става", заяви Лечков.

  Сподели
257