Феновете на ЦСКА обявиха: Отиваме на Конгреса! Пълна подкрепа за Бербатов!


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА обявиха: Отиваме на Конгреса! Пълна подкрепа за Бербатов!

Феновете на ЦСКА обявиха, че ще отидат на конгреса на БФС, който ще се проведе на 12 октомври от 10.00 часа в зала 1 на “НДК".

 Те ще се съберат пред пилоните на НДК, за да окажат морална подкрепа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

Армейци, в следващите десет дни мачове няма, но за сметка на това предстои едно фундаментално за състоянието на българския футбол събитие. Събитие, което е от огромно значение за посоката на развитие, по която най-обичаната у нас игра ще поеме. А именно конгресът на БФС, който ще се състои на 12-ти Октомври - вторник от 10:00 ч. в зала 1 на “НДК“.

От едната страна виждаме подготвен екип с програма, който организира срещи в много точки на страната с регионални представители. Но не, за да ги черпи на богати софри и да им раздава мрежи с топки и анцузи, а за да им изясни своите виждания и идеи. Екип от професионалисти, чието лице са последните трима български футболисти, играли на най-високо ниво. Играчи, прекарали дълги години в първенствата на футболно най-развитите държави, видели практики от най-добрите мениджъри и ръководители в света. Уважавани във всеки от бившите си отбори. И не на последно място - донесли ни много радост с екипа на същия този национален отбор, който успя да отврати много от нас в последните години.

Какво имаме срещу тях? Доказано некадърни “управленци“, слугуващи на силните на деня. Някои - с проблеми с алкохола, други – просто неграмотни. Обединени от едно – безочливата наглост и зависимост към всякакъв тип задкулисни схеми. За над 15 години те не просто не се опитаха да приложат стратегия за промяна и устойчиво развитие на играта у нас, а докараха футбола ни до такъв крах, който не сме виждали в най-лошите си кошмари. Потъпкваха разпоредби, премълчаваха факти, осигуряваха комфорт на едни клубове за сметка на други, които биваха репресирани. Дори няма да споменаваме конкретни събития, защото сме сигурни, че са до болка ясни на всички ни. Въпросните хора показаха не веднъж, че ги е страх от честно проведени избори, а сигналите за заплахи към представители на клубове, които предстои да гласуват на конгреса, са не един и два. Явно този кокал е наистина много сладък…

Така поставено - изглежда като лесен избор, нали? Навярно само тежко зависим от статуквото човек би го отрекъл. Но със сигурност не е изненада, че има и такива. Първите вече се показаха наяве, гордо издигайки кандидатурата на Преслава… така де Михайлов. А на другите също им знаем имената… Всички те будят само и единствено съжаление. Съжаление от факта, че дори не се опитват да прикрият обвързаността си с това морално фалирало ръководство на БФС.

Ние искаме и вярваме в промяната! Призоваваме ви да се присъедините към нас, за да го покажем. Да подкрепим заедно Димитър Бербатов и екипа му. Ще го направим на място по време на самия конгрес. Очакваме ви на 12-ти в 9:00 ч. на пилоните на “НДК“.
ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!

  Сподели
259