Пробвайте знак Х за Левски - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Левски - Лудогорец

Левски - Лудогорец
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 03.10.2021г.
Час: 20:15 ч.
Съдия: Георги Кабаков


Левски приема Лудогорец на "Герена" в двубой от 10-ия кръг на родния шампионат. "Сините" ще искат да прекратят негативната си серия срещу този съперник, но шансовете не са на тяхна страна. За жалост на многото им фенове - Левски не влиза в мача като фаворит, напротив - точно обратото. Разградчани са с по-сериозни шансове да си тръгнат с трите точки. Все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Спортно-техническият щаб на Левски получи добра новина преди двубоя с Лудогорец. Към основната група се присъединиха Христос Шелис и Билал Бари. Двамата не взеха участие в последните две тренировки на тима. Централният защитник пропусна заниманието в сряда, а преди това не завърши заедно с тима и се прибра по-рано в съблекалнята.

От “Герена" съобщиха, че кипърецът е болен, но явно с него няма проблеми и вчера поднови тренировки. От своя страна Билал Бари само въртеше обиколки на терена и не се включи в отборните тренировки. Сега вече проблемът му е отшумял и се готви на пълни обороти със своите съотборници.

Двамата отнесоха много критики за представянето си в дербито с ЦСКА и по всяка вероятност един от тях ще отстъпи титулярното си място за мача срещу Лудогорец. Кипърският защитник може да бъде заменен от Хосе Кордоба, докато Билал Бари няма много конкуренция на поста, след като там може да бъде ползван Мартин Петков, който също така играе и по крилото.

Спортно-техническият щаб на Левски, начело със Станимир Стоилов е провел видеоразбор на играчите с последните мачове на Лудогорец. Опитният специалист е накарал футболистите да изгледат домакинството на разградчани с Цървена звезда в Лига Европа и да проследят играта на разградчани в мача.

Треньорският щаб на столичани е наблегнал и на двубоите от първенството, където Валдас Дамбраускас използва различен състав от този, който действа в евротурнирите.

По всяка вероятност Стоилов ще заложи на тактиката, с която тимът действаше срещу ЦСКА. Треньорът на "сините" е останал доволен от представянето на отбора през първото полувреме и посочил физическата подготовка и индивидуалните грешки като причина за загубата.

Наставникът на Лудогорец вероятно ще даде почивка на част от играчите, които играха срещу Цървена звезда преди броени дни. Треньорът има въпросителна единствено върху Кирил Десподов. Той бе контузен и бе под въпрос за мача от евротурнирите. Очаквано националът остана на пейката, но се появи като смяна през втората част. Вероятно обаче Десподов още не е готов за цял мач. Иначе с травма е и друг бивш играч на ЦСКА - Антон Недялков. Той със сигурност е аут за мача с Левски.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
483