ЦСКА ще се справи с Царско село


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи с Царско село

Царко село - ЦСКА
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 03.10.2021г.
Час: 17:45 ч.
Съдия: Никола Попов


ЦСКА гостува на Царско село в двубой от 10-ия кръг на родния шампионат. "Армейците" влизат в двубоя като фаворити, но "царете" на няколко пъти доказаха, че не се за подценяване. Все пак прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов има нов проблем. Голмайсторът Жорди Кайседо пропуска сблъсъка с Царско село утре и няма да пътува за лагера на националния отбор на Еквадор. Нападателят има контузия в рамото с притеснение за разкъсване на мускулни влакна след битката с Бодьо/Глимт (0:0) в Лигата на конференциите.

От щаба на “червените" вече са изпратили цялата документация в Еквадор, за да не е необходимо Кайседо да замине. Все още не е ясно колко тежка е травмата на еквадореца и колко време ще трябва да почива. Има опасения дори за необходимост от операция.

В отсъствието на Кайседо треньорът Стойчо Младенов ще разчита на Калоян Кръстев и Ахмед Ахмедов на върха на атаката. Не е изключено именно бившият играч на Славия да направи своя дебют за ЦСКА в шампионата. Той вече изигра първите си минути с червената фланелка в двубоя срещу Рома на "Олимпико". Надеждата на всички на "Армията" е Кръстев да последва съдбата на Георги Йомов и да се превърна във важна фигура в състава.

В Царско село положението е тежко. Отборът няма победа вече четири поредни мача и загуби последните си двубоя, в които не отбеляза и гол. Междувременно тимът отпадна безславно и от Купата на България още на 1/16-финалите от Левски Крумовград. Затова е важно тази негативна серия да приключи, защото ново поражение вече сериозно ще усложни ситуацията за "Царете".

Наставникът на домакините Антони Здравков се очаква да изведе Георгиев на вратата и в защита Александров, Василев, Попадийн и Нганиони. Колев и Охене ще бъдат опорните халфове, а Атанасов и Мезу ще действат по крилата. Атаката ще води Ангелов, а зад гърба му ще го подкрепя Шопов.

Любопитно е да се отблежи, че гостуващата агитка ще бойкотира мача. От Царско село отпуснаха само 60 билета за феновете на ЦСКА, което вбеси тарторите от Северната трибуна. Така те няма да посетят двубоя.

 

ПРОГНОЗА: ЦАРСКО СЕЛО - ЦСКА - 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
405