Мъри Стоилов: Класата на Лудогорец може да реши мача


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Класата на Лудогорец може да реши мача

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешното домакинство срещу Лудогорец.  

"Ще имаме последни две тренировки до мача. Надявам се всички да вземат участие. Трябва да търсим силните минути от предния мач, дори да ги задържим и повече. Всичко се подобрява. Трябва да мислим по-правилно. Ако успеем да запазим по-дълго време добрия начин и стил на игра, това ще ни донесе и резултати".

"Тежи това, че нямаме победа. Вижда се проблясък. Резултатът не е такъв, че да сме доволни. Двете ни гостувания бяха 50:50. В домакинството имахме почти през целия мач добро представяне. До момента на отбора бяга само резултатът. Надявам се да обърнем нещата в наша полза. За мен е важно Левски как ще изглежда. Важно е да надграждаме с миши стъпки във всеки мач. На този етап се надявам с добра игра и с напредване в добра посока, да дойдат и резултатите", продължи Стоилов.

"Убеден съм, че нашият отбор играе по един начин пред нашата публика. Не може да се оплачем и от гостуванията. Там почти винаги сме домакини. При нас проблемът е и постоянството. Все още сме далеч от това, което трябва да бъдем", каза още наставникът.

"Трябва да внимаваме за индивидуалните грешки. Класата на играчите на Лудогорец може да реши всеки мач. Трябва да играем най-добрите си минути. Няма да е без значение да покажем хъс и желание за игра. Тази седмица имахме колебания в тренировъчния процес. Споделям с футболистите всяка тренировка. инорно настроение след загубата имаше", завърши наставникът.

  Сподели
253