ЦСКА ще инкасира още едно поражение в евротурнирите


FUTBOL-TV

ЦСКА ще инкасира още едно поражение в евротурнирите

ЦСКА - Бодьо/Глимт
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 30.09.2021г.
Час: 19:45 ч.
Съдия: Александърс Ануфриевс (Латвия)


ЦСКА приема Будьо/Глимт на националния стадион в София във втори мач и за двата тима от груповата фаза на Лигата на конференциите. "Армейците" стартираха със загуба от Рома в надпреварата, докато тимът от Норвегия се поздрави с победа над Заря. Сега предстои интересен двубо, а прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

В лагера на ЦСКА настроението е приповдигнато. В родния шампионат - тимът постигна победа с 2:1 над вечния съперник - Левски и сега вниманието е настроено към добро представяне в евротурнирите. Реално този мач може и да даде отговор на въпроса - дали хората на Стойчо Младенов могат да прескочат групата. "Армейците" не играха лошо срещу Рома, но в самия край инкасираха доста попадения.

В състава няма нови проблеми с контузени футболисти. "Поработихме в това отношение, възстановихме играчите и физически, и психически. Всички са здрави, с изключение на трайноконтузените, които бяха оперирани. Мога да разчитам на всички останали“, заяви Стойчо Младенов. Той ще може да разчита на Жорди Кайседо и Иван Турицов, които бяха наказани и не играха срещу Рома на "Олимпико".

Той отдаде дължимото и на придстоящия противник на неговия тим: "Няма слаби отбори, всеки търси победата. Схемата им на игра е почти същата като нашата, само триъгълникът в центъра е различен. Ще бъде интересен мач. Имат добри, здрави, ръстови състезатели, но играят техничент футбол и това ще ни даде шанс и ние да покажем качествата си“.

"Правят висока преса с бързите си хора в офанзивен план. Надявам се точно тук да ги изненадаме“, допълни Младенов.

Старши-треньорът на Бодьо/Глимт похвали ЦСКА преди утрешния им мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

"ЦСКА е добър отбор с много добри индивидуалности, той е по-скоро атакуващ тим. Много добре организирани са, докато ние в Норвегия практикуваме повече зонова отбрана. Мисля, че най-интересното в ЦСКА са индивидуалностите.“

Защитникът на норвежците Мариус Лоде също похвали "армейците“.

"Мисля, че ще се получи интересен мач. Играем срещу добър отбор, който има опит в Европа. Смятам, че сме добре подготвени и както каза нашият треньор хората ни смятат за аутсайдери, но ние имаме добър отбор с дух и качества. Мисля, че ако излезем и покажем собственото си лице ще се получи добър мач. Надявам се, че можем да излезем и да бъдем себе си на терена“.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОДЬО/ГЛИМТ 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
592