Мъри Стоилов преди мача с ЦСКА: В моята глава ние сме си фаворити


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов преди мача с ЦСКА: В моята глава ние сме си фаворити

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешния мач с ЦСКА. Той заяви, че тактиката на "сините“ трябва да отговаря на името "Левски".

"От първата минута трябва да играем нашия си стил. Всеки треньор иска да играе агресивно, но хладният ум е плюс. Искам да играем нашия си футбол. Всеки мач трябва да правим минимални стъпки напред. Искаме всеки играч да видим на какво ниво е. Левски трябва да играе за победа. Няма място за отстъпление“, продължи той.

"В тези мачове няма явен фаворит. Сега трябва да компенсираме с по-голяма организация и желание. Без левскарския дух няма да стане. Клубът израсна последните две години откъм евроучастие, което им даде самочувствие и финанси, с които си позволиха повече футболисти“.

"В моята глава ние сме си фаворити. Фаворитът трябва да се защитава на терена. В глава на всеки левскар е, че Левски винаги е бил в по-добра позиция. Ще търсим нашата си игра. На терена по-добрият ще спечели“.

"Нямам никакви притеснения. Специално в последните три мача виждам голямо желание в играчите. Отделен въпрос е, че утре трябва да вдигнем представянето си на терена, защото ще срещнем по-сериозен противник. Всичко, което си говорим в съблекалнята, трябва да го покажем. Класата и майсторството са на зеления килим. Утре ще има и привърженици. Ние трябва да покажем нашата класа. Предварително можем да си говорим каквото искаме“, смята Станимир Стоилов.

"За нас ще бъде важно, ако можем да спечелим от чиста увереност. От нас ще зависи как ще се представим. Това ще донесе много позитиви. На този етап не мога да кажа 100% кой отпада. Ще направим опит всички футболисти да ги подготвим. Нови травми в отбора няма. Аз смятам, че доста трудно може да се изненадаме. Познаваме се добре. Ако си работил по-дълго с отбора си, имаш възможност да направиш чисто тактически уловки. Аз не очаквам от нашия отбор чудеса. Двата отбора се познават толкова добре, че трудно някой може да говори за супер изненади“.

  Сподели
320