Локо и Ботев не излъчиха победител, Неделев получи контузия (видео)


FUTBOL-TV

Локо и Ботев не излъчиха победител, Неделев получи контузия (видео)

Пловдивското дерби между Локомотив и Ботев приключи при резултат 1:1. Въпреки че Ботев е много по-напред във временното класиране наefbet Лига, а Локо е в края на таблицата - двата отбора не успяха да се победят в днешния мач.

Интересното е, че в момента показателите между двата тима са на практика изравнени. Всеки от тях има по 40 победи, а 32 мача са завършили наравно. Единствено головата разлика разделя с малко двата тима, като тя е в полза на "Смърфовете" - 136:132.

Мачът започна на бързи обороти и още в 26-та минута Ботев поведе с гол на централния защитник Виктор Генев след центриране на Тодор Неделев. Домакините изравниха резултата в дербито, след като удар на Димитър Илиев бе париран от бранител на Ботев, но влезлият като резерва Марсел с топовен изстрел разстреля Аргилашки за 1:1.

Малко по-късно Тодор Неделев можеше да даде аванс на "канарчетата", но ударът му с десния крак отиде встрани. При удара обаче Неделев получи контузия и бе изнесен на носилка. Мястото му веднага беше заето от юношата на тима Димитър Тонев.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
224