Мъри Стоилов: Не сме се пазили за ЦСКА


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Не сме се пазили за ЦСКА

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата над Марек с 2:0 в 1/16-финал за Купата на България

"Задачата, която имахме да минем в следващия кръг, я изпълнихме. Радвам се, че има такива традиционни и исторически клубове като Марек. За съжаление нищо не се е променило откакто не съм идвал тук. Имахме добро посрещане от домакините - желая им успех.

Трябваше още през първото полувреме да отбележим трети гол и да затворим мача. През втората част свалихме нивото на нашата игра. Като игра, като потенциал можем по-добре и трябва да играем по-добре", сподели Стоилов. 

"Не сме се пазили. С оглед на кондиционното състояние някои взеха по-голямо участие други по-малко. Надявам се всички да са здрави да сме готови за следващия мач. Една от целите според мен е да продължаваме напред за Купата. Днес също имам доста забележки към нашата игра. Предстоят два мача с лидери в първенството за нас ще бъде предизвикателство. 

Една победа над ЦСКА-София винаги дава допълнително самочувствие. Това ще се опитаме в неделя да направим. Видно е, че те са по-добре от нас в игрово отношение и самочувствие. За нас остава да играем с дисциплина и увереност и с левскарския дух", добави той. 

"Мисля, че Билал Бари се старае много. Все още му липсва завръщвашия удар. Днес имаше моменти, в които да реализира и да излезе от това психическо състояние, в което може би е изпаднал. 

Привържениците са останали и държат клуба на високото ниво. Ние трябва да се отблагодаряваме с добри игри. 

Димитър Костадинов изпълни това, което трябваше като отборни и колективни действия. Знаем, че той има голям потенциал, неслучайно бе привлечен по мое желание. Мисля, че паузата, която е имал заради операцията, се е отразила на физическите му способности. Той трябва много да работи, за да може да развие потенциала, който има", каза още наставникът на сините. 

  Сподели
224