ДЮШ на Левски обяви набиране на таланти


FUTBOL-TV

ДЮШ на Левски обяви набиране на таланти

Левски набира футболисти за академията си. "Сините“ търсят таланти, родени през 2014, 2015 и 2016 г., които да станат част от клуба, обявиха от Левски в официалния сайт на клуба

Ето какво гласи съобщението на "сините“: 

"Ако футболът за теб е страст? Ако изпитваш неописуемо вълнение всеки път, когато си с топка в краката? Ако спортът за теб е вдъхновение и искаш да се изградиш като успешен играч, то "Левски“ търси теб.

"Синята“ академия открива самостоятелни групи за набори 2014, 2015 и 2016 с цел да селектира и обучи бъдещите футболни таланти.

В школата на "Левски“ всеки млад играч ще бъде развиван не само като успешен футболист, но и като дисциплиниран, знаещ и уважаващ противника млад човек. Защото ние не сме забравили завета на Гунди, че победата не е на всяка цена, ако потъпква джентълменството и красотата. Не сме забравили, че на "Герена“ история писаха десетки легенди, които останаха в паметта на публиката със своите изключителни футболни качества. И ще продължим да следваме традициите поставени още от първия юношески отбор на "Левски“ създаден през 1922 г. от "кръстника“ на "Левски“- Борис Василев (Боркиша).

За да помним историята на славния "син“ отбор и да градим бъдещето му заедно!

Защото да си левскарче означава да си първи не само в класирането, а и в сърцата на хората. Ела на "Герена“, стани част от голямото синьо семейство!

За записване и контакт: +359 88 7255806 - Стефан Медвецки (старши треньор)“, написаха в официалния сайт на Левски.

  Сподели
236