Левски ще постигне трудна победа в Дупница


FUTBOL-TV

Левски ще постигне трудна победа в Дупница

Марек - Левски
Стадион: "Бончук", Дупница
Дата: 22.09.2021г.
Час: 13:00 ч.
Съдия: Георги Гинчев


Левски гостува на Марек в Дупница в любопитен двубой от 1/16-финалите за Купата на България. "Сините" са фаворити, но факторът домакинство ще даде тласък на отбора на Марек. Все пак, прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Три от основните фигури в Левски пропуснаха вчерашната тренировка на "сините". Извън основната група на Станимир Стоилов бяха Георги Миланов, капитанът Ники Михайлов и Иван Горанов. Възможно е триото да има болежки и треньорският щаб да е дал почивка на въпросните футболисти.

Твърде вероятно е те да пропуснат мача с Марек в сряда. Не е изключено Станимир Стоилов да направи рокади в своя тим. Вероятно шанс за изява ще получат момчета от школата на тима.

Мъри даде да се разбере и на какво ще залага оттук насетне в клуба: "Само с работа, другото е празни обещания. Няма да се оправдавам. Аз знам какъв отбор и клуб имаме в момента. Сега Сираков има повече ангажименти от преди, защото трябва да търси спонсори, за да подсигури финансовото състояние на клуба“.

"Предишните треньори допуснаха грешки, като предишното лято взеха 14-15 човека, които не свършиха работа, а трябваше да се вземат 2-3 стойностни играчи, които феновете ще сочат с пръст и ще са доволни от тях“, ядосан бе Стоилов от работата на своите предшиственици.

"Левски се превърна в чалготека заради тези странни историики с отбора. Аз гарантирам, че оставих възпитан и интелигентен отбор на средно европейско ниво. Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски. Има една ключова дума – дисциплина. Но тя не е само на терена, тя е и при поведението извън терена, при отношението към съперниците и съдиите. Ако я спазваме, Левски ще стане отбор за пример. Аз нямам проблем, защото поставям Левски най-отгоре и се съобразявам с това, кое е най-важно за Левски“, коментира той думите си от първата пресконференция, която даде като треньор на Левски", заяви Стоилов.

Марек най-после ще може да използва чуждите си попълнения. Яя Соу и Алхосейн Кейта излязоха от нелегалност и цъфнаха в Дупница преди мача с Левски. До този момент Юри Васев не можеше да ги използва в двубоите от първенството. Яя Соу се лекуваше в "Пирогов", след като получи травма по време на подготовката. Както е известно, той е брат на Муса Соу, който е бивша звезда на Лил и Фенербахче.

Алхосейн Кейта пък даде положителна проба за COVID-19 и изтърпя карантината извън Дупница. На този етап обаче не е ясно дали Васев ще ги използва срещу “сините".

Причината за това е, че не са достатъчно сработени с останалите. Както е известно, Марек не плаща и стотинка за тях като заплата. И двамата чужденците са на "Бончук" с единствената причина да имат отбор и да си осигурят трансфер в някой от тимовете ни отefbet Лига. В Марек дори ги бяха отписали, след като дълго време ги нямаше, но чужденците все пак решиха да изпълнят думата, която са дали на собственика Цветан Видински.

 

ПРОГНОЗА: МАРЕК - ЛЕВСКИ 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
585