Загорчич: Момчетата показаха отношение


Н. Гавазов

Загорчич: Момчетата показаха отношение

Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира победата с 1:0 над Лудогорец.

"Раздадохме се на терена през цялото време. Говорихме в съблекалнята, че трябва да имаме търпение. Знаехме, че ще имаме положения и ще можем да вкараме. Заслужено спечелихме мача. Младите футболисти сами се налагат - с тренировките и това, което показват. Тези момчета показват страхотно отношение и си заслужиха местата. Не искам да коментирам съдийството.

Дори и като останахме с 10 души, футболистите продължиха да показват, че искат победата и да се раздават. Надявам се да продължим да играем по този начин, да се опазим от контузии, наказания. С времето се надявам, че ще трупаме самочувствие. Сега почваме да се готвим за мача за Купата на България срещу Марица Пловдив. Имаме добри футболисти и няма за какво да се притесняваме.

Трудно е да се изкачиш, но е много лесно да паднеш. Трябва да задържим концентрацията възможно най-дълго и да повярваме във възможностите си. Със сигурност самочувствието на играчите ще се повиши, но е много важно в каква посока ще отиде - не трябва да си мислят, че са някакви страхотни играчи, които да постигнали много", заяви Загорчич.

53