Стойчо Младенов в София: Тази загуба няма да ни заблуди, но от нея боли много


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов в София: Тази загуба няма да ни заблуди, но от нея боли много

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите минути след като "червените" кацнаха на летище "София". Ето какво каза той за загубата от Рома:

"Незаслужен резултат. Такова е моето мнение, такове е мнението на Моуриньо. Самото му изказване красноречиво показва какво се случи на терена. Стратегията в началото беше успешна, особено първите 20 минути на второто полувреме, когато тръгнахме да се надиграваме.

След червения картон Рома ни вкара два гола. Мен тази загуба няма да може да ме забулди. Знам, че имаме стойностен отбор с добри футболисти. Представихме се добре като игра. Като игра съм доволен.

Да, имаше грешки при първите три гола, които не трябваше да се допускат, но това е процес на доизграждане на един отбор и стил, който искаме да показваме. Тактическата дисциплина беше на висота.

При 3:1 имахме възможност да се надиграваме с противника и да търсим възможност да обърнем резултата, но този червен картон приключи всичко. Като показатели почти се изравняваме с отбора на Рома, но класата в такива моменти е решаваща.

При тях класата е в изобилие. В отсъствието на много основни състезатели ни лишават от положителни неща в хода на мача в много отношения. Вижда се, че стилът, който практикуваме, го подобряваме във всеки един мач. Надявам се когато се върнат контузените, потенциалът, класата и силата на ЦСКА да е на много по-добро ниво.

Резултатът боли, много боли. Не го заслужавахме. Това и Моуриньо го определи в изказването си след мача, но мислим за следващия двубой", каза Младенов.

104