Пуснаха билетите за ЦСКА - Левски


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за ЦСКА - Левски

Билетите за вечното дерби вече са в продажба онлайн в мрежата на УРБО  (www.urboapp.com). ЦСКА приема Левски на Националния стадион "Васил Левски" на 26 септември (неделя) от 16:30 часа.

Червените привърженици ще заемат своите места в секторите "А" и "Г", а сините - в "Б" и "В".

Цените на билетите са:

- Сектор "А" - 15 лева

- Сектор "Г" - 10 лева

- Сектор "В" - 15 лева

- Сектор "Б" - 10 лева

- ВИП Ложа - 130 лева


За феновете на ЦСКА:

Билети вече могат да бъдат закупени и от касата до фен магазина на “Армията", която ще е с работно време всеки ден от 11:00 до 19:00 часа. На същата каса ще се продават и пропуски за европейските мачове на ЦСКА.

За феновете на Левски:

За "сините“ фенове, желаещи да посетят двубоя, ще бъде отворено специално гише до касата непосредствено до параклиса пред Сектор "А“ на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“. Тя ще е на разположение за привържениците на 18 септември от 12.00 ч. (денят на мача с "ЦСКА 1948“)

На въпросната каса феновете ще могат да закупят билет за актуалния двубой от осмия кръг на едното гише или за срещата от девети кръг на съседното гише.

От неделя, 19 септември, пропуски за срещата с ЦСКА ще са налични и в официалния фен магазин на клуба в Сектор А. Първоначално отпуснатата бройка е 300 билета за сектор Б и 200 за сектор В, като при изчерпване ще бъде предоставено допълнително количество.

В деня на мача билети ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски" от до 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Припомняме Ви, че поради задължителните ограничителни мерки билети ще се продават само  за 30 % от капацитета на стадиона, като феновете трябва да се позиционират миминум през две места, един от друг. С оглед сигурността "Лъвчетата" на Националния стадион между отделните сектори ще бъдат затворени и там няма да се допускат никакви фенове.

Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим, той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки:

- носене на маска

- спазване на социална дистанция

- дезинфекция преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването да не посещават двубоя!

  Сподели
294