Чочев: Срещу Левски ще ни е трудно, това ще е първи мач на Мъри на Герена


FUTBOL-TV

Чочев: Срещу Левски ще ни е трудно, това ще е първи мач на Мъри на Герена

На специална церемония в Пресклуб "България“ халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе награден за Играч №1 на 7-ия  кръг вefbet Лига.  Той получи 8 гласа от гласувалите 20 футболни треньори и специалисти в традиционната  анкета  на Пресклуба.  Маркиньос (Ботев Пд)  има 6 гласа,  Георги Русев (ЦСКА 1948) е с 4 гласа, а  Мартин Камбуров (Берое) – 2 гласа.

Чочев благодари на всички, които са гласували за него, както и на своите съотборници.

“Срещу Ботев Враца бяхме по-агресивни в атака в сравнение с предишните мачове. Настроението в играта ни си личеше още от първите минути на двубоя, въпреки врачани първи вкалаха гол и поведоха“.

На въпрос какво се е променило в отбора след назначаването на Николай Киров за старши треньор, Чочев подчерта:

"При идването си в ЦСКА Николай Киров имаше разговори с мен и по-опитните футболисти и заяви, че ще разчита на нас за промяна. Нямахме победа в първите шест кръга от първенството, но отборът разполага с много потенциал и бяхме сигурни, че успехите ще дойдат“.

В следващия кръг ЦСКА 1948 ще гостува на "Левски“.

"Срещу Левски със сигурност ще излезем по-нахъсани, но главите ни трябва да са трезви, защото всяка наша грешка ще бъде наказана. Това ще е първи мач на Станимир Стоилов на “Герена" и ще има много хора. Треньорите ни ще ни подготвят добре за двубоя тактически, важно е ние да успеем да изпълним техните указания", заяви Чочев.

Ивайло Чочев е оптимист за развитието на националния отбор под ръководството на Ясен Петров

“Откакто Ясен Петров е начело, ще се търси обновяване с млади футболисти, бъдещото на националния отбор е светло с тях. Някои вече играят в чужбина. Ясен Петров успя да вкара настроение и дисциплина в отбора", заключи Чочев.

  Сподели
193