Белия: Хубав резултат, но за една седмица не стават чудеса


FUTBOL-TV

Белия: Хубав резултат, но за една седмица не стават чудеса

Дебютиралият треньор Николай Киров остана доволен от представянето на ЦСКА 1948 в своя първи мач, начело на "червените". Столичани разбиха с 5:1 Ботев Враца за първа победа през сезона.

"Този резултат е добър за момчетата. Първото нещо, което забелязах, когато дойдох, бе липсата на увереност и самочувствие. Хубаво е, че се случиха доста голове. Головете вдигат тази увереност. Имахме още положения. Това обаче не трябва да ни разконцентрира. Предстои ни доста работа", коментира Киров.

"Няма как за една седмица да се случат чудеса. Придобих представа от футболистите днес в игрова обстановка. Има доста неща за работене и в двете фази.

Тепърва ще се вижда къде може да стигне потенциала на отбора. Важното е постепенно и последователно да се случват нещата. Забелязах липсата на опит и именно затова бяха привлечени футболистите от Арда. Това са състезателите, с които ще работим.Имаме и втори отбор и ако се налага можем да взимаме оттам. В момента мислим единствено и само за следващия отбор. Нито аз познавам все още играчите, нито те мен", каза още той.

68