Митко Илиев: Левски не създадоха много проблеми, надиграхме ги


FUTBOL-TV

Митко Илиев: Левски не създадоха много проблеми, надиграхме ги

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази възмущението си от съдийството в мача между неговия отбор и този на Левски в среща от 7-ия кръг наefbet Лига. Двубоят завърши при резултат 2:2, като самият Илиев донесе равенството с гол в 80-ата минута.

"Малко късмет не ни стигна. Имахме в последната минута греда. Бяхме по-добри от Левски, създадохме повече положения, бяхме отборът, който създаваше повече напрежение. За съжаление с едно положение ни вкараха през първото полувреме. Голяма роля изигра и съдийството на господин Попов и другото момче, за което преди два дни цяла България говори за това как свири Пирин и Локо (София). Аз не мога да си обясня как може да свириш така един мач и след два дни да си пак на друг мач и да не дадеш 1000-процентова дузпа. Всеки един съдия ще даде това. Ако ми обясните защо е този ВАР, след като на всички камери се вижда как има дузпа.

 
При 2:2 с две ръце ме свалят, преди два дни на Петър Занев такава дузпа се свири. Искам да питам защо е този ВАР и каква роля играе в нашето първенство. На полувремето го гледахме, сега пак, искам съдията да излезе и да обясни.

Иначе зрелищен мач, 1 точка, която не ни топли. Ако играем така, ще стигаме до добри резултати.

Няма как да не влияят тези отсъждания, след като има явна несправедливост. Как така в една ситуаця се свири едно нещо, в друга не. Защо съдиите никога не дават обяснение, след такива очевадни ситуации.

Последните 20-25 минути бе отборът, който искаме да наблюдаваме. Левски не създадоха много проблеми, със сигурност ги надиграхме. Ако играем така, както срещу Левски, можем да започнем скоро да побеждаваме. 6 кръга да нямаме победа е плащещо. Като игра и агресия се доближаваме до това, което искаме", заяви Илиев.

  Сподели
509