Миланов: Ние сме в процес на изграждане


FUTBOL-TV

Миланов: Ние сме в процес на изграждане

Халфът на Левски Георги Миланов изрази задоволство от първото си попадение за клуба, но не и от равенството 2:2 във визитата на Локомотив Пловдив в срещата от 7-ия кръг наefbet Лига. 

"Стойностна игра за родното първенство. Не съм доволен от резултата. Ние сме в процес на изграждане. Трябва да оправим грешките в защита и да печелим мачове. Аз съм на 29 години познавам тялото си. Казах, че съм изморен, за да се помогне на тима. Да влезе някой свеж и да бъде по-полезен. Аз играя за отбора и гледам да помогна, а не да стоя на всяка цена 90 минути на терена. 

Не мога да коментирам треньорите. Доволен съм от идването на Стоилов. Радостен съм, че вкарах първото си попадение за Левски под негово ръководство, както беше в Литекс.
Чувствах се като домакин с тези фенове днес в Пловдив. През всичките 90 минути нашите фенове така пяха, че се чувствахме домакини. Много съм горд с тях. Истината е, че сме в самото начало да градим къщичката си. Тепърва ще работим, че имахме национали през последната седмица и това ни оказа лоша шега, но ще работим. Това е футболът, така е за всички. Изключително съм разочарован от някои от противниковите играчи, които не спряха да говорят със съдията", сподели Миланов след мача на “Лаута".

  Сподели
150